'Abramovich wil Hazard terug naar Chelsea halen'

12 oktober 2021, 15:05

Eden Hazard vertrok in de zomer van 2019 voor een slordige honderd miljoen euro van Chelsea naar Real Madrid. Een doorgeslagen succes werd het, mede door blessureleed, nog niet voor de Belgisch international.

Hazard kwam sinds zijn komst bij De Koninklijke nog maar in 51 officiële duels in actie en scoorde daarin vijf doelpunten. Met de grootse plannen van Real Madrid op de zomerse transfermarkt, waarin onder andere Kylian Mbappé en Erling Haaland als targets worden genoemd, lijkt het erop dat Hazard één van de spelers is die Madrid mogen verlaten.

En dat zou bij Chelsea-eigenaar Roman Abramovich als muziek in de oren hebben geklonken. El Nacional meldt namelijk dat de steenrijke Rus 'steeds meer vertrouwen krijgt' in een terugkeer van de voormalig publiekslieveling op Stamford Bridge. Het vertrouwen van Abramovich lijkt ook gevoed door de financiële situatie van Real Madrid, dat écht spelers zal moeten verkopen alvorens het grote sterren kan binnenhalen.

Lees ook: Hazard geeft Real-droom niet op: "Ga niet weg als een mislukkeling"

Of Hazard zelf ook open staat voor een terugkeer in de Premier League, wordt door het medium – dat aan het gerucht een heel klein artikel wijdt -niet genoemd. Chelsea nam Hazard in 2012 over van het Franse Lille en veroverde met de Belg onder andere de Premier League, FA Cup en Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen