Koeman ziet Araújo wegvallen, aanvallend duo bijna terug

Koeman ziet Araújo wegvallen, aanvallend duo bijna terug

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 oktober 2021 – Ronald Koeman moet het in de cruciale weken na de interlandbreak vermoedelijk stellen zonder Ronald Araújo. De centrale verdediger van FC Barcelona heeft bij de nationale ploeg van Uruguay namelijk een hamstringblessure opgelopen. Normaliter ligt hij derhalve wel enkele weken uit de roulatie.

Dat is slecht nieuws voor Ronald Koeman, die met zijn ploeg na de interlandbreak met Valencia (La Liga), Dinamo Kiev (Champions League) en Real Madrid (La Liga) cruciale tegenstanders treft om het vege lijf te redden als eindverantwoordelijke in Camp Nou. Tegen Argentinië werd de centrale verdediger een kwartier voor tijd gewisseld met zijn blessure.

De verwachting is dat de Uruguayaan die drie wedstrijden in elk geval zal moeten missen vanwege zijn kwetsuur. Met Gerard Piqué en Eric García heeft hij nog twee goede rechtercentrale verdedigers tot zijn beschikking, terwijl ook linkspoot Clement Lenglet mogelijk weer meer speeltijd kan krijgen achterin. Verder verloopt het herstel van Pedri minder goed dan verwacht en mogelijk is hij ook komend weekend nog altijd niet van de partij.

Ook goed blessurenieuws
Toch kwam er niet alleen maar slecht blessurenieuws naar buiten voor Koeman. Zo komt een rentree van Ousmane Dembélé steeds dichterbij, zo weet El Mundo Deportivo, want de buitenspeler traint weer mee met de groep bij FC Barcelona. Ook Sergio Agüero deed met de sessie van Koeman mee en mogelijk is het duo inzetbaar tegen Valencia komend weekend, al wil de Nederlander geen risico met hen nemen.

Reacties

gerelateerd