Duitsland neemt wraak en heeft WK-ticket binnen

11 oktober 2021, 22:39   Bijgewerkt: 11 oktober 2021, 23:34

Duitsland kan de tickets voor het WK in Qatar boeken. De ploeg van bondscoach Hansi Flick heeft zich maandagavond verzekerd van de groepswinst dankzij een 0-4 zege op Noord-Macedonië.

Daarmee namen de Duitsers ook wraak voor de eerdere ontmoeting met Noord-Macedonië in de WK-kwalificatie. In maart, toen de landen elkaar in Duisburg troffen, verrasten de Noord-Macedoniërs vriend en vijand door Die Mannschaft met 1-2 te verslaan. Hoewel de opponent van Oranje op het voorbije EK zich maandag vijftig minuten kranig weerde, kon het niet weer voor een stunt zorgen.

Na een doelpuntloze eerste helft zorgde Kai Havertz vlak na rust voor de bevrijdende treffer. De aanvallende middenvelder van Chelsea kon de bal na voorbereidend werk van Serge Gnabry en Thomas Müller in een leeg doel werken. Müller was ook de aangever bij de 0-2, na zeventig minuten gemaakt door Timo Werner. De Chelsea-spits maakt even later aan alle twijfel een einde door zijn tweede van de avond te maken. Bayern München-toptalent Jamal Musiala bepaalde de eindstand op 0-4.

Duitsland kan na de groepswinst na de zege in en tegen Noord-Macedonië niet meer ontgaan. In de resterende twee wedstrijden van de WK-kwalificatie nemen de Duitsers het nog op tegen Liechtenstein (thuis) en Armenië (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen