'Barça wil met Gavi verlengen, Bayern wil shoppen in Camp Nou'

11 oktober 2021, 16:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona gaat in gesprek met Gavi om zijn contract te verlengen. Sportief gaat het moeizaam bij de Catalaanse club, maar toch is er hoop voor de toekomst. Dat heeft alles met een aantal talentvolle spelers te maken, waar Gavi er één van is. Hij moet de club weer richting de Europese top helpen, samen met vier andere spelers.

Fabrizio Romano weet dat Gavi zijn contract kan verlengen voor vijf seizoenen, waarbij het salaris per jaar toe zal nemen. Dat heeft alles te maken met de financiële situatie waarin de club momenteel verkeerd. Deze zomer kon de club van Ronald Koeman bijna niets doen op de transfermarkt en tot overmaat van ramp vertrok ook Lionel Messi nog. Gavi, Ansu Fati, Pedri, Ronald Araújo en Ousmane Dembélé zijn de andere spelers die door de club worden gezien als belangrijke pijlers voor de toekomst.

Bayern München aast

De kans bestaat overigens ook dat er nog meer belangrijke spelers vertrekken, nadat Messi afgelopen zomer al vertrok uit Nou Camp. Sport weet dat Bayern München serieuze interesse heeft in meerdere spelers van Blaugrana. Het medium omschrijft de zoektocht van de Duitse topclub als 'vissen in een onrustige rivier'. Marc-André ter Stegen zou gezien worden als de ideale opvolger van Manuel Neuer, terwijl Frenkie de Jong wordt gezien als ideale aanwinst op het middenveld.

Ook Sergiño Dest wordt weer gelinkt aan Der Rekordmeister. De vleugelverdediger stond in zijn Ajax-periode ook al serieus in de belangstelling van de club, maar wilde toen niet voldoen aan de vraagprijs van de Amsterdammers. Nu zou de club willen profiteren van de financiële wanorde in Catalonië, terwijl Barcelona er alles aan zal winnen doen om de spelers binnenboord te houden. Geld voor serieuze vervangers is er namelijk niet en de talenten kunnen de druk van de club nog niet op hun schouders dragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen