Jans geniet van 'inspirerende' Van Gaal: "Vind ik knap"

11 oktober 2021, 10:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ron Jans had het in het verleden nog wel eens verbaal aan de stok met Louis van Gaal, maar kan inmiddels genieten van het werk van de bondscoach. Daarbij doelde hij onder meer op zijn persconferenties, maar ook over zijn werk als trainer was Jans lovend.

In Studio Voetbal, waar Jans te gast was, werd hij gevraagd naar de spraakmakend persconferenties van de bondscoach. "Ik heb ze alle vier gezien en ze waren alle vier anders", begon Jans. "Bij de eerste was het nog kijken hoe het allemaal zou gaan lopen. Ik vond dat hij heel open was, maar ook nog wel kwetsbaar. Toen het goed ging, kregen we het ook te horen", vervolgde Jans. "Maar hij was ook twee keer heel grappig. Het is geweldig om naar te kijken." 

Toen Van Gaal en Jans elkaar nog tegenkwamen als trainers in de Eredivisie, eindigden die confrontanties nog wel eens in een woordenwisseling tijdens hun persconferenties. Voor laatstgenoemde lijkt dat geen punt meer, want ook over de trainer Van Gaal was hij uiterst lovend. "Ik vind het een enorm inspirerende trainer. Hij luistert echt naar zijn mensen. De spelers, de staf. Daar doet hij dan ook wat mee. Dat vind ik knap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen