Slecht nieuws BVB stapelt zich op richting treffen met Ajax

11 oktober 2021, 09:54   Bijgewerkt: 11 oktober 2021, 10:13

Ajax lijkt in de komende Champions League-wedstrijd opnieuw een flink gehavende tegenstander te treffen. Eerder speelde het al tegen een verzwakt Besiktas en in aanloop naar het volgende duel nemen ook bij Borussia Dortmund de blessurezorgen toe.

In het WK-kwalificatieduel tussen Zwitserland en Noord-Ierland moest Dortmund-verdediger Manuel Akanji namelijk geblesseerd afhaken. Hoe ernstig zijn blessure is, is nog niet duidelijk, maar Akanji heeft het Zwitserse kamp inmiddels verlaten. Daarmee is het nog maar de vraag of hij het duel met Ajax, volgende week dinsdag, kan redden. 

Akanji is alweer de vijfde speler die deze interlandperiode vroegtijdig terugkeert naar Dortmund. Eerder gold dat voor de Belgen Thorgan Hazard en Thomas Meunier, de Portugees Raphaël Guerreiro en de Duitser Youssoufa Moukoko (Jong Duitsland). Ook die vier liepen afgelopen week allemaal een blessure op. 

Dortmund kampte de afgelopen periode vooral met de blessure van superspits Erling Haaland, maar over hem kon het Duitse Ruhr Nachrichten wél goed nieuws melden. De Noor is namelijk hard op weg om terug te keren. Of hij het duel tegen Ajax haalt, is echter ook nog de vraag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen