PSG wil straf zien voor Real Madrid na avances bij Mbappé

PSG wil straf zien voor Real Madrid na avances bij Mbappé

10 oktober 2021 – Paris Saint-Germain-directeur Leonardo vindt dat Real Madrid een straf verdient vanwege de gesprekken met en over Kylian Mbappé (22). Volgens de technische man van de Franse topclub praat De Koninklijke veel te veel over de speler die nog onder contract staat in Parijs.

"Ik vind dat Real Madrid een sanctie verdient, omdat ze altijd maar over Kylian Mbappé praten. Hij is onze speler", verduidelijkte Leonardo tegenover La Gazzetta dello Sport. Formeel mag Real Madrid in elk geval nog niet praten met Mbappé over een mogelijk (voor)contract: dat kan pas wanneer zijn huidige verbintenis binnen een half jaar afloopt en dat zal dus begin van het volgende kalenderjaar zijn.

"Vanuit Real Madrid zullen ze het ontkennen, maar ik denk dat ze allang bezig zijn om Mbappé als transfervrije speler binnen te halen. En al twee jaar wordt er in het openbaar gesproken over de interesse in hem. Dat moet gewoon gestraft worden", vervolgde hij zijn tirade tegenover Festival dello Sport.

Lees ookMessi sprak niet met Mbappé over Real: "Ik was er pas net"

Real Madrid deed afgelopen zomer ook twee pogingen om Mbappé binnen te halen, maar PSG wees een bod van meer dan tweehonderd miljoen euro af, ondanks dat het contract van de international in de zomer van 2022 afloopt. "We willen Mbappé bij Paris Saint-Germain houden. Hij vertegenwoordigt de club honderd procent en is een absoluut juweel. Hij is een van de beste spelers ter wereld", aldus Leonardo. 

gerelateerd