Ronaldo pakt nieuw record met Portugal, Marokko wint in Guinee

9 oktober 2021, 23:20

Cristiano Ronaldo heeft zaterdagavond een bijzondere interland gespeeld voor Portugal. De superster van Manchester United droeg voor de 181e keer het shirt van de Portugezen en is nu de speler met de meeste wedstrijden voor een Europees land. Portugal won met 3-0 van Qatar.

De thuisploeg had veel meer kunnen scoren, maar onder meer Nuno Mendes, André Silva, Gonçalo Guedes en Diogo Dalot hadden het vizier niet op scherp staan. Daarna liet de grote meester zelf zien hoe het scoren wel werkt. Ronaldo was na 37 minuten spelen namelijk verantwoordelijk voor de 1-0 en zette zijn totaal een interlanddoelpunten zo op 113e doelpunt voor zijn land.

Na de thee werd er veel gewisseld en was er een mooi moment voor José Fonte. De routinier maakte vlak na de rust namelijk zijn eerste treffer voor Portugal en zette de gastheer op 2-0. Het slotakkoord was voor Silva, die in de slotfase alsnog het net wist te vinden. Nu richt Portugal zich op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg.

Marokko wint zonder Ziyech en Mazraoui

In de strijd om een ticket voor het WK heeft Marokko met 0-3 gewonnen bij Guinee-Bissau. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui ontbraken zoals bekend vanwege een geschil met bondscoach Vahid Halilhodzic. Sofyan Amrabat en NEC'er Souffian El Karouani kregen wel speeltijd tegen de laagvlieger. Marokko won door treffers van Ayoub El Kaabi (2x) en Aymen Barkok en kan de volgende ronde van de kwalificatie ruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen