Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

België ziet Lukaku afhaken, Torres vraagteken voor finale Spanje

België ziet Lukaku afhaken, Torres vraagteken voor finale Spanje

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 oktober 2021 – Romelu Lukaku is zondagmiddag niet van de partij als België het in de troostfinale van de Nations League opneemt tegen Italië. De spits heeft een spierblessure opgelopen en is vertrokken uit het trainingskamp van de Belgen. Bij Spanje zijn er twijfels over de fitheid van Ferran Torres.

Bondscoach Roberto Martínez blikte eerder vandaag vooruit op de wedstrijd tegen de Italianen en liet meteen weten dat Lukaku niet van de partij is. "Hij heeft last van zijn spieren en dat geldt ook voor Eden Hazard. Ze zullen niet fit zijn om te spelen en verlaten de nationale ploeg. Ik weet niet hoe lang het herstel gaat duren."

Ook de Spaanse bondscoach Luis Enrique stond de pers te woord. De selectie van Spanje voor de finale tegen Frankrijk is bijna helemaal fit. De aanvaller van Manchester City heeft in de wedstrijd tegen Italië een voetblessure opgelopen en is een twijfelgeval. Hij gaat zondag tijdens de warming up bekijken of hij fit genoeg is om te starten.

De tweede editie van de Nations League wordt zondag beslist. Om 15.00 uur nemen België en Italië het in Turijn tegen elkaar op in de strijd om de derde plek. Vervolgens trappen Frankrijk en Spanje om 20.45 uur af in Milaan. Zij gaan in een onderling duel uitmaken wie zich de opvolger van Portugal mag noemen als winnaar van de Nations League.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd