Hazard is het helemaal kwijt: "Eén van de grootste miskopen"

9 oktober 2021, 12:47

In België maakt men zich zorgen om Eden Hazard. Sinds zijn overstap in 2019 naar Real Madrid kwakkelt de dertigjarige aanvaller met zijn vorm en fysieke gesteldheid. In de halve finale van de Nations League tegen Frankrijk (2-3 verlies) wist Hazard opnieuw niet te overtuigen.

Paul Van Himst, voormalig bondscoach van België, twijfelt of Hazard ooit nog terugkeert op topniveau. "Hij blijft wel een klassevoetballer, maar die flitsen die hij ooit toonde bij Chelsea komen er toch niet meer uit", zegt hij bij Het Nieuwsblad. Analist Eddy Snelders denkt er hetzelfde over. "Ik vrees dat we de allerbeste Hazard nooit meer gaan zien. wachten er nu al zo lang op. Zijn grote kracht bij Chelsea was die versnelling, die scherpte, die ene toets waarmee hij zijn tegenstander altijd een seconde voor was. Dat heeft hij niet meer."

Hazard heeft door blessureleed in ruim twee jaar tijd 57 wedstrijden van Real Madrid gemist. Speelt hij wel, dan maakt hij zelden indruk. "Hazard was altijd een ontspannen jongen, maar hij hoort en leest de analyses ook. Dat ze niet gelukkig zijn met hem in Madrid weten we allemaal. Niet alleen in de media, ook bij het bestuur. Hij is een van de grootste miskopen uit de clubgeschiedenis. Wie weet moet hij in januari al vertrekken. Dat dat nog niet gebeurd is, heeft vooral te maken met het feit dat zoiets voor Real een enorme kapitaalsvernietiging zou zijn", aldus Snelders.

Hazard maakte ruim twee jaar geleden voor liefst 160 miljoen euro de overstap van Chelsea naar Real Madrid. In Spaanse dienst kwam hij nog maar 51 keer in actie. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en negen assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen