Treffer Klaassen is voldoende voor zege Oranje in moeizaam duel

8 oktober 2021, 22:43

Nederland heeft in een uiterst moeizame wedstrijd met minimale cijfers (0-1) gewonnen van een verdedigend gedisciplineerd Letland. Davy Klaassen was in de eerste helft de enige Oranje-speler die een scheurtje in de Letse muur wist aan te brengen.

Logischerwijs moest Letland door de relatief vroege openingstreffer ook zelf aanvallend werk verrichten, met het risico dat Oranje opnieuw zou toeslaan. Toch lukte dit de thuisploeg vrij aardig. Na wat onhandig verdedigen van Virgil van Dijk net voorbij de middenlijn, kwamen de Letten er vlijmscherp uit. Met het nodige kunst- en vliegwerk lukte het de Oranje-defensie de bal uit de eigen zestien te werken. Later was Letland opnieuw op vergelijkbare wijze gevaarlijk, maar opnieuw was het met meer geluk dan wijsheid dat de gelijkmaker niet viel.

Opstelling Oranje: Justin Bijlow; Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Daley Blind; Davy Klaassen, Frenkie de Jong, Guus Til (62. Ryan Gravenberch); Steven Berghuis (62. Noa Lang), Memphis, Cody Gakpo (75. Wout Weghorst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen