Koning 1-0 slaat weer toe: vierde openingsgoal Oranje dit jaar

8 oktober 2021, 21:28

Davy Klaassen bewees opnieuw de koning van het openingsdoelpunt te zijn. De middenvelder van Ajax schoot namens het Nederlands elftal op bezoek in Letland na negentien minuten de 0-1 op het scorebord. Klaassen, die scoorde op aangeven van Memphis Depay brak dit kalenderjaar al geregeld de ban voor Oranje.

De middenvelder  was dit kalenderjaar goed voor vier treffers in het shirt van het Nederlands elftal. Alle vier zijn goals bleken de eerste Oranje-treffer van de avond. Daarmee deed de middenvelder zijn naam opnieuw eer aan: ook bij Ajax geldt Davy Klaassen als de koning van het openingsdoelpunt. Daarmee hielp hij de Amsterdammers al regelmatig op het juiste spoor.

Klaassen vormt vrijdagavond tegen Letland het middenveld met Guus Til en Frenkie de Jong, aangezien Georginio Wijnaldum ontbreekt. Voor Klaassen zal het als een opluchting voelen dat hij zijn plek op het opstellingsformulier bij het Nederlands elftal heeft behouden. De laatste weken kampte hij met een blessure en verloor hij zijn basisplaats aan Steven Berghuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen