Goed nieuws bij FC Barcelona: drietal gaat spoedig bijtekenen'

8 oktober 2021, 20:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona gaat spoedig met goed contractnieuws naar buiten komen. Met routinier Sergi Roberto wordt snel een akkoord verwacht over een nieuwe overeenkomst, terwijl ook talenten Ansu Fati en Pedri vermoedelijk snel hun handtekening zetten onder een verse verbintenis.

Dat is positief nieuws in Catalonië, waar voorzitter Joan Laporta met een update kwam over de gesprekken met megatalenten Fati en Pedri. Eerstgenoemde heeft een aflopende verbintenis in de komende zomer, waarbij de Catalanen wel een cluboptie hebben voor liefst twee seizoenen. Pedri wordt beloond voor de enorme ontwikkeling die hij ondergaan heeft.

"De contractonderhandelingen met Pedri en Ansu Fati gaan goed. We hopen in de komende week goed nieuws te kunnen delen", zei preses Laporta op de clubsite. De gesprekken lopen al langer, maar witte rook lijkt dan toch eindelijk in de maak. De talenten zullen overigens wel een verbeterd contract krijgen en geen salaris hoeven inleveren, omdat ze al voor veel minder op de loonlijst staan.

Roberto levert wel loon in 

Roberto kwam zelf tegenover transferspecialist Fabrizio Romano ook met de bevestiging dat hij ver is met gesprekken met FC Barcelona over een nieuwe verbintenis. Vermoedelijk zal hij daarbij (tijdelijk) loon inleveren gezien de financiële situatie in Camp Nou. "Ik denk dat ik mijn contract bij FC Barcelona snel zal verlengen. Ik ben er optimistisch en vol vertrouwen over. Het is vrijwel zeker, de president heeft er inmiddels ook al over gesproken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen