Dit is de opstelling van het Nederlands elftal tegen Letland

8 oktober 2021, 19:26

Guus Til heeft een basisplaats bij het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord neemt de plek in van Georginio Wijnaldum, die ontbreekt vanwege een schorsing. Til vormt een middenveld met Frenkie de Jong en Davy Klaassen. Justin Bijlow krijgt van Van Gaal opnieuw de voorkeur onder de lat. Hij was tijdens de vorige interlandbreak ook al eerste keeper.

Louis van Gaal heeft besloten om verder nauwelijks wijzigingen door te voeren. Zijn defensie bestaat dus opnieuw uit Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, aanvoerder Virgil van Dijk en Daley Blind. De voorhoede wordt opnieuw gevormd door Steven Berghuis, Memphis Depay en Cody Gakpo.

Bondscoach Louis van Gaal kan in ieder geval geen beroep doen op Joël Drommel en Nathan Aké. Het duo zit op de tribune, omdat de selectie van vanavond slechts 23 spelers mag bevatten. Twee spelers mogen hopen op hun debuut: Mark Flekken en Noa Lang nemen voor de eerste keer in hun loopbaan plaats op de reservebank van het Nederlands elftal.

Oranje verdedigt tegen Letland de koppositie in de WK-kwalificatiepoule. De ploeg van Van Gaal bezet met dertien punten uit zes duels de eerste plaats, samen met Noorwegen. De Noren nemen het vrijdagavond op tegen nummer drie Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen