'Transfer voormalig Oranje-beul betekent goed nieuws voor Zoet'

7 oktober 2021, 12:47

Sergio Romero lijkt eindelijk onderdak te hebben gevonden. De clubloze oud-doelman van AZ mag zich naar verluidt gaan opmaken voor een terugkeer in de Italiaanse Serie A.

Romero zat sinds zijn zomerse vertrek bij Manchester United zonder werkgever en werd deze zomer met tientallen clubs in verband gebracht. Nadat een overgang naar het Spaanse Granada mislukte, lijkt de Argentijnse sluitpost nu op weg naar Venezia. Dat meldt Sky Sports donderdagmiddag.

Mocht Romero inderdaad aan de slag gaan bij Venezia, zou dat momaar eens goed nieuws kunnen betekenen voor voormalig PSV-doelman Jeroen Zoet. Romero was volgens het medium namens ook nadrukkelijk in beeld bij Spezia. Zoet werd in de zomer van 2020 door die club opgepikt uit Eindhoven, maar heeft op het hoogste niveau in Italië nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten.

Lees ook: Sergio Romero rijdt Lamborghini de vangreel in

Voor Romero is Italië geen onbekend terrein, de keeper verliet AZ in 2011 voor een avontuur bij Sampdoria. Daarna kwam hij via AS Monaco door Louis van Gaal bij Manchester United terecht, waar hij onder trainer José Mourinho in de Europa League-finale mocht spelen tegen Ajax (2-0). Met AZ werd Romero - die ook gelinkt werd aan meerdere clubs in de Verenigde Staten - in 2009 kampioen van Nederland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen