Wijnaldum mede door Messi 'grootste teleurstelling' bij PSG

7 oktober 2021, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georginio Wijnaldum heeft zijn draai vooralsnog niet kunnen vinden bij Paris Saint-Germain. De middenvelder kwam in de zomer over van Liverpool, maar maakt nog geen indruk en wordt veelal door Idrissa Gueye, Marco Verratti en Ander Herrera uit de basiself gehouden. Tot dusver wordt de Nederlander gezien als de meest teleurstellende zomeraankoop.

Dat schrijft RMC Sport over de situatie op het Parc des Princes. 'De komst van Wijnaldum was de eerste in een historische transferperiode, maar Wijnaldum heeft dit seizoen nog niet geschitterd. Afgezien van Sergio Ramos, die nog geen minuut heeft gespeeld, is de international van Nederland de grootste teleurstelling van de transferzomer', stelt het medium.

De komst van Messi heeft vermoedelijk veel invloed gehad op Wijnaldum. Pochettino had een duidelijk idee bij de Nederlander, maar die gingen over de kop toen Messi naar Paris Saint-Germain kwam. 'Zonder Lionel Messi had Wijnaldum alle tijd gehad om te schitteren in de verschillende posities waarmee hij zijn reputatie heeft opgebouwd. Op clubniveau en bij het Nederlands elftal. Als nummer tien kan hij ook niet meer uit de voeten door de komst van Messi.'

Lees ookSlecht nieuws Wijnaldum: concurrent absolute PSG-uitblinker

Marco Verratti is mits fit een absolute zekerheid in het elftal van PSG, waar de voorhoede ook vast staat en Ángel Di Maria eigenlijk ook een basisplaats moet hebben bij de koploper van de Ligue 1. Het medium denkt dat Wijnaldum zowel op het middenveld als nummer acht, nummer zes op de vleugels kan spelen bij PSG, maar een vaste plaats heeft hij vooralsnog niet. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen