Messi geeft exclusief interview: "Heb geen foute keuze gemaakt"

7 oktober 2021, 10:23

Lionel Messi (34) heeft nog zeker géén spijt van zijn overstap naar Paris Saint-Germain. Hoewel de eerste periode bij zijn nieuwe club enigszins moeizaam verliep, staat hij nog altijd achter zijn enigszins noodgedwongen overstap naar de hoofdstad van Frankrijk.

"Ik heb geen fout gemaakt", zegt hij tegenover France Football over zijn transfer afgelopen zomer. Nadat hij bij FC Barcelona moest verkassen, vertrok hij naar Paris Saint-Germain. Daar duurde het enkele weken voor hij zijn (basis)debuut maakte, vervolgens raakte hij geblesseerd, was boos op Mauricio Pochettino toen hij voortijdig werd gewisseld en scoorde tot dusver slechts eenmaal in vijf officiële wedstrijden. Voor Messi-begrippen is dat enigszins teleurstellend. 

Het gehele interview met de kleine Argentijn verschijnt komende zaterdag pas, maar de cover en de quote van Messi is nu al naar buiten gekomen. Daarin kondigt hij ook aan de Ballon d'Or te willen winnen, mede vanwege zijn gewonnen Copa América met Argentinië deze zomer. Verder vertelt hij in het verhaal waarom PSG voor hem de ideale club is om gelukkig te zijn en dat Parijs aan alle eisen voldoet. Het zou sportief bovendien de beste optie zijn om nog een keer de Champions League te winnen.

Bekijk ook: Messi maakt op fenomenale wijze eerste PSG-goal

Messi moest door de financiële problemen vertrekken uit Catalonië, maar in de afgelopen tijd sijpelden de berichten door dat FC Barcelona hem gewoon had kunnen houden. Dat brengt zijn vertrek in een ander daglicht, want eerder werd ook al de vraag gesteld waarom Messi niet eerder bijtekende. Dan had hij voor een veel kleiner salaris namelijk wel gewoon kunnen blijven in Camp Nou. Of daaraan ook aandacht wordt gegeven in het vraaggesprek, is onduidelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen