Van Hanegem sneert na oproep Flekken en verdedigt Drommel

6 oktober 2021, 19:20

Willem van Hanegem reageerde woensdag uitgesproken op de oproep van Mark Flekken. De voormalig topvoetballer en international begreep niets van het selecteren van de SC Freiburg-doelman en sneerde daarbij naar keeperstrainer Frans Hoek. Daarbij nam hij het op voor de bekritiseerde Joël Drommel.

Gevraagd naar de selectie van Oranje, begon Van Hanegem direct over Flekken. "Om hem mee te laten te doen en te laten wennen is hij erbij tegen Gibraltar...", begon De Kromme afkeurend in gesprek met ESPN. "Wat heeft hij daar te zoeken? Niks. En die andere ploeg (Letland, red.) is ook niks. Ik denk dat het op advies was van professor Frans Hoek. Die zal ermee aangekomen zijn."

Van Hanegem vervolgde dat het Nederlands elftal met Feyenoorder Justin Bijlow al één uitstekende keeper in huis heeft. "En ze hebben nog wel een aardige keeper", doelde hij op Drommel, die na zijn beslissende fout tegen Willem II (2-1) veel kritiek kreeg. "Nu gaan we die jongen opeens helemaal afbranden. Terwijl we nog geen jaar geleden hebben gezegd dat het zo'n geweldige keeper is en dat hij de top gaat halen."

"Natuurlijk is het wel wat", sprak Van Hanegem zijn vertrouwen uit in Drommel. Dat vertrouwen heeft hij overigens niet altijd gehad. "Helemaal in het begin dacht ik: hij zit op waterpolo. Het leek net of hij in het water dook, op z'n buik. Het was een heel gek gezicht. Dat is steeds beter geworden. Het is gewoon een goede keeper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen