Grootmacht Bayern München aast op Cody Gakpo: "Trots gevoel"

6 oktober 2021, 13:11

Bayern München is in de markt voor Cody Gakpo, zo meldt Voetbal International. De aanvaller van PSV en het Nederlands elftal wordt al wekenlang in verband gebracht met een overstap naar de Duitse recordkampioen. De buitenspeler van de Eindhovenaren voelt zich gevleid door de interesse, maar heeft nog geen keuze gemaakt waar zijn toekomst ligt.

"Dat is natuurlijk een supergrote club, het is leuk als je daaraan gelinkt wordt", doelt Gakpo in gesprek met VIop Bayern München. " Dat geeft wel een trots gevoel. Als zij heel concreet waren geworden, moet je daar natuurlijk wel serieus over nadenken. Maar ik moet vooral heel goed kijken naar mijn carrière en naar wat het beste is voor mij. Ik moet kijken of het past in het plan dat een club met mij heeft. Voorlopig heb ik daar nog niet over na hoeven denken."

Zijn droomcompetitie is eerder La Liga. "De Spaanse competitie trekt me wel. Grote clubs waar veelal aanvallend wordt gespeeld in een mooi land met goed weer, haha. Gelukkig hoef ik er nog niet al te veel mee bezig te zijn en kan ik me dit seizoen volledig focussen op PSV en het Nederlands elftal. Ik wil natuurlijk eerst hier wat moois neerzetten. De titel pakken en het WK halen, zijn mooie doelen."

De 22-jarige aanvaller is dit seizoen op dreef bij PSV. In zestien optredens was hij al goed voor vijf doelpunten. Bovendien was hij met zijn assists van waarde: in de Eredivisie bereidde hij al zes treffers voor. Gakpo lijkt de volgende miljoenenklapper te worden voor PSV. Bayern München, dat volgens eerdere geruchten ook interesse heeft in Ajacied Antony, moet daarvoor het tot 2025 lopende contract van Gakpo afkopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen