'Italiaanse scouts houden Feyenoord-revelatie in de gaten'

6 oktober 2021, 19:23

Feyenoord moet kort na de komst van Marcus Holmgren Pedersen alweer vrezen voor een vertrek van de jonge Noor. Scouts van de Italiaanse subtopper AS Roma houden de rechtsback namelijk nu al in de gaten. Pedersen wordt in Italië gezien als ideale concurrent voor Rick Karsdorp en moet al in de zomer de overstap maken.

Dat melden diverse Italiaanse media. AS Roma heeft zich nog niet in Rotterdam gemeld, maar duidelijk is dat Pedersen hoog op de verlanglijst staat van de Romeinse club. Feyenoord zal echter niet makkelijk meewerken aan een transfer. De van Molde overgenomen vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2026 in de Kuip en zal dus voor een miljoenenbedrag moeten vertrekken.

De 21-jarige verdediger, die deel uitmaakt van de nationale ploeg van Noorwegen, werd deze zomer voor één miljoen euro overgenomen. Dit seizoen kwam hij al veertien wedstrijden in actie. Daarin was hij goed voor vier assists. Pedersen houdt momenteel Lutsharel Geertruida uit de basis. Het jeugdproduct is onlangs teruggekeerd van een blessure.

Feyenoord en AS Roma deden in 2017 ook al zaken. De inmiddels 26-jarige back verkaste destijds voor zestien miljoen euro naar de Serie A, waar hij sinds vorig seizoen vaste waarde is. Hij speelde zich met zijn sterke optredens zelfs weer in de kijker van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen