Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

El Khayati hoopt nog steeds op club: "Kan nog wel even door"

El Khayati hoopt nog steeds op club: "Kan nog wel even door"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2021 – Nasser El Khayati zit nog altijd zonder club, maar hoopt dat daar snel verandering in komt. De aanvallende middenvelder maakte meerdere seizoenen indruk bij ADO Den Haag voor hij naar Qatar Sports Club. Vorig seizoen keerde hij terug in de Hofstad, maar op dat moment kon hij de club niet behoeden voor degradatie.

De 32-jarige spelmaker zelf bij Voetbalpraat op ESPN voor alles open te staan. "Er zijn nog geen clubs geweest die zich concreet hebben gemeld, maar er zijn wel tussenpersonen geweest die zich hebben gemeld. Ik heb geen vaste zaakwaarnemer, dus ik praat met degene die met mooie voorstellen komt. Zij vragen mij wel eens of ik ergens voor open sta", vertelt de spelmaker, die niet uit is op een dik salaris.

"Ik zeg tegen die mensen dat ze tegenover de Nederlandse clubs aan kunnen geven dat financiën niet heel belangrijk voor me is. Het ergste is om lang zonder club te blijven", stelt de middenvelder. "Ik ben superfit en train dagelijks twee keer. Ik ben 32 jaar, maar ik ben laat doorgebroken. Ik kan nog wel even door."

De voetballer kwam via FC Den Bosch, NAC Breda, Olympiakos Nicosia, het Belgische KV Turnhout, Kozakken Boys, Burton Albion en Queens Park Rangers uiteindelijk in Den Haag terecht waar hij zich ontpopte tot smaakmaker van de Eredivisie. "Ik vind het heel opmerkelijk dat geen enkele Eredivisieclub interesse heeft getoond als je kijkt naar zijn kwaliteiten", besluit Mark van Rijswijk.
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd