Geertruida alsnog bij Jong Oranje; streep door interlands Midtsjø

5 oktober 2021, 15:19

Lutsharel Geertruida is alsnog opgeroepen voor Jong Oranje. De Feyenoorder zat eerder niet bij de selectie, maar werd hier op het laatste moment aan toegevoegd. Hij werd erbij gehaald als 'extra speler', zodat een eventuele afvaller direct kan worden opgevangen.

Dat schreef de KNVB dinsdagmiddag op de eigen website. Geertruida zat eerder wel bij de selectie, maar speelde nog geen officiële wedstrijden. Hoewel hij inmiddels ook bij Feyenoord zijn basisplaats kwijt is, lonkt voor hem dus toch zijn debuut voor Jong Oranje. De ploeg speelt vrijdag een uitwedstrijd tegen Jong Zwitserland en maandag in eigen land tegen Jong Wales.

Midtsjø

Voor Fredrik Midtsjø ging er juist toch nog een streep door zijn interlands. In het laatste duel voor de interlandbreak liep de Noorse AZ'er een blessure op, waarna hij in Alkmaar aan zijn herstel zal werken. Midtsjø is overigens niet de enige afwezige bij Noorwegen, dat in groep G met Oranje concurreert om plek één. Ook sterspits Erling Haaland moest door een blessure afzeggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen