SC Heerenveen
1 – 2
AZ

'Roda JC strikt verrassende naam als algemeen directeur'

'Roda JC strikt verrassende naam als algemeen directeur'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 oktober 2021 – Roda JC heeft een verrassende naam gestrikt als nieuwe algemeen directeur. Voormalig Willem II-aanvoerder Jordens Peters zou namelijk de nieuwe leidinggevende zijn bij de club. Naar verluidt wordt Peters woensdagmiddag officieel gepresenteerd.

Dat schreven De Limburger en Brabants Dagblad dinsdagmiddag. De 34-jarige Peters stopte afgelopen zomer als profvoetballer en ging in eerste instantie met Willem II in gesprek om daar over een nieuwe functie te praten. Toen bleek dat de ambities van Peters 'geen goede match' waren met de mogelijkheden bij Willem II, ging hij op zoek naar een andere club, die hij in Roda JC dus gevonden heeft.

Lees ook: Willem ll ziet gestopt clubicoon Peters vertrekken: "Geen match"

Roda JC was de afgelopen tijd op zoek naar een opvolger van algemeen directeur Martijn Wismans. De Limburger zat er nog geen jaar, maar kreeg van verschillende kanten kritiek op zijn functioneren. Deze zomer kondigde hij om die reden zijn vertrek aan. 

Bij Roda zal Peters bovendien gaan samenwerken met trainer Jurgen Streppel, onder wiens leiding hij bij Willem II enkele succesvolle jaren beleefde. De Limburger verwacht dat de aanstelling van Peters zal betekenen dat Streppels aflopende contract binnenkort verlengd zal worden. 

Reacties

gerelateerd