Ferguson uit onvrede over Solskjaer in uitgelekte video

5 oktober 2021, 10:51   Bijgewerkt: 5 oktober 2021, 11:03

Sir Alex Ferguson was het afgelopen weekend niet eens met de keuzes van Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer. Dat bleek uit een video die dinsdagochtend uitlekte. Daarin was te zien hoe Ferguson na afloop zijn beklag deed over de rol van Cristiano Ronaldo, die tegen Everton slechts als invaller werd ingezet. 

Ronaldo was één van de vijf basiskrachten die niet aan de aftrap stonden van het duel tegen Everton. Zij vielen in de tweede helft wel in, maar konden niet voorkomen dat United bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Op de beelden die dinsdagochtend uitlekten uitte Ferguson zijn onvrede. 

"Zij zagen ook dat Ronaldo niet speelde", gaf Ferguson als verklaring voor het teleurstellende resultaat in een gesprek met de voormalig MMA-vechter Khabib Nurmagomedov. De Rus wees hem erop dat hij wel inviel. "Dat klopt, maar je moet altijd met je beste spelers beginnen", reageerde Ferguson. 

Lees ook: Frustrerende middag United

Bekend is dat Ronaldo's 'voetbalvader' Ferguson afgelopen zomer een belangrijke rol speelde in zijn terugkeer bij Manchester United. Normaliter staat het clubicoon en huidig bestuurslid echter ook op goede voet met Solskjaer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen