'Oussama Tannane per direct op weg naar de uitgang bij Vitesse'

4 oktober 2021, 21:49

Het lijkt erop dat de wegen van Oussama Tannane en Vitesse spoedig gaan scheiden. De spelmaker is op ramkoers geraakt met trainer Thomas Letsch, die de middenvelder wegens een slechte houding afgelopen week uit de selectie zette. Tannane was geschorst voor de wedstrijden tegen Stade Rennes en Feyenoord.

Volgens De Telegraaf heeft het management van Tannane maandagmiddag om de tafel gezeten met de beleidsbepalers van de Arnhemmers. Volgens de krant wil de club het contract van de middenvelder het liefst per direct ontbinden. Tannane ligt nog vast tot het einde van dit seizoen. Vitesse zal het contract van de Marokkaan moeten afkopen.

Lees ook: Van Hanegem over 'kwibus' Tannane: "Hoe dom kun je zijn?"

Tannane lijkt Vitesse daardoor door de achteruitgang te verlaten. De sterspeler was afgelopen seizoen goed voor zeven goals en negen assists in de Eredivisie. In gesprek met De Telegraaf gaf Tannane deze week aan de situatie te betreuren. "Ik wil strijden voor mijn plek, afscheid nemen met een plek die recht geeft op Europees voetbal en Vitesse via de voordeur verlaten."

Tannane staat bekend als een van de meest getalenteerde spelers van de Nederlandse velden. Toch draagt hij ook het stempel 'lastige jongen' met zich mee. Dat werd in het verleden al duidelijk bij Vitesse, Saint-Étienne, Las Palmas en FC Utrecht. Tannane speelde elf interlands voor de nationale ploeg van Marokko. Voor Vitesse zal het vertrek van Tannane als een teleurstelling voelen. De Arnhemmers bliezen de loopbaan van de spelmaker nieuw leven in en hoopten enkele miljoenen te vangen voor zijn transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen