Definitief: Danjuma verwelkomt Aurier als nieuwe ploeggenoot

4 oktober 2021, 16:59

Serge Aurier heeft een nieuwe werkgever gevonden. De Ivroiaanse rechtsback gaat definitief aan de slag bij Villarreal, waar hij een transfervrij contract ondertekend tot eind volgend seizoen. Aurier heeft bovendien een optie voor nog twee seizoenen, zo meldt de club op het eigen Twitter-account. Bij Villarreal gaat Aurier samenspelen met Arnaut Danjuma.

De 28-jarige vleugelverdediger was sinds deze zomer transfervrij, nadat zijn contract bij Tottenham Hotspur afliep. Aurier speelde vier seizoenen voor de Londense topclub. Eerder stond hij twee seizoenen onder contract bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain.

Ranieri

Ook nieuws uit Engeland: Claudio Ranieri staat op het punt om terug te keren in de Premier League. De 69-jarige Italiaan wordt de nieuwe trainer van Watford, zo claimen diverse Engelse media. Serge Aurier is ook weer snel onder de pannen. De sinds begin september transfervrije rechtervleugelverdediger wordt ploeggenoot van Arnaut Danjuma bij Villarreal.

Ranieri, die in Engeland eerder Chelsea, Leicester City en Fulham onder zijn hoede had, wordt bij Watford de opvolger van Xisco Muñoz. De Spaanse oefenmeester werd afgelopen weekend op straat gezet. De 41-jarige Muñoz leidde Watford vorig seizoen nog naar promotie door de tweede plaats te veroveren in het Championship. In het huidige seizoen staat Watford op de vijftiende plaats in de Premier League.

Met Ranieri trekt Watford een trainer aan die weet wat het is om succesvol in de Premier League te zijn. In 2016 verraste hij vriend en vijand door Leicester City naar de Engelse titel te leiden. Na zijn vertrek bij The Foxes was Ranieri werkzaam bij FC Nantes, Fulham, AS Roma en Sampdoria. Bij laatstgenoemde club besloot hij vorig seizoen zijn aflopende contract niet te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen