Titelkandidaat AC Milan geeft Zlatan zeer fraai cadeau

3 oktober 2021, 22:40

AC Milan heeft Zlatan Ibrahimovic een uiterst fraai cadeautje gegeven. De Zweed vierde zondag zijn veertigste verjaardag, maar staat nog altijd langs de kant met een blessure bij de I Rossoneri. Zonder zijn inbreng wonnen zijn ploeggenoten zondagavond echter wel uiterst knap op bezoek bij Atalanta Bergamo (1-3).

Daarmee zal Zlatan ongetwijfeld tevreden zijn geweest, want door de overwinning blijft AC Milan in het spoor van de nog foutloze koploper Napoli. Al na 28 seconden schoot Davide Calabria in twee instanties binnen tegen het elftal waar Marten de Roon in de basis begon en Teun Koopmeiners halverwege in de ploeg kwam. Op dat moment had Sandro Tonali de score overigens al verdubbeld (2-0).

De nieuwe Gennaro Gattuso was sowieso een van de uitblinkers op het middenveld van de bezoekers en profiteerde vlak voor de pauze van geklungel achterin bij Atalanta Bergamo (zie onder). Waar de thuisploeg in de tweede helft de aanval meer zocht, was het AC Milan dat zich tien minuten voor tijd naar de derde goal counterde: Rafael Leão was het eindstation van een scherpe tegenaanval. Een pingel van Duvan Zapata, Koopmeiners is nog niet doorgeschoven als specialist, en intikker van Mario Pasalic bij de tweede paal deden aan de puntenverdeling niets meer af. 

AC Milan gaf daarmee niet alleen een fraai verjaardagscadeau aan Zlatan, maar het profileert zich ook als een van de titelfavorieten in de Serie A dit seizoen. Alleen tegen Juventus (1-1) werden punten verspeeld, alle andere zes wedstrijden in de Italiaanse competitie werden dit seizoen al gewonnen. En dan moet de veertigjarige Ibracadabra ook nog eens terugkomen van zijn blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen