Slot geeft aanvoerder rust in Arnhem, Nelson bij de selectie

3 oktober 2021, 15:40

Jens Toornstra begint op de bank als Feyenoord het vanmiddag (16.45 uur) opneemt tegen Vitesse. De aanvoerder van de Rotterdammers krijgt rust in GelreDome en wordt op het middenveld vervangen door Fredrik Aursnes. Nieuweling Reiss Nelson zit voor de eerste keer bij de wedstrijdselectie.

In de achterhoede voert trainer Arne slot geen veranderingen door. Justin Bijlow staat onder de lat en draagt de aanvoerdersband. Hij wordt achteraan bijgestaan door het vertrouwde kwarter Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Lutsharel Geertruida wordt door Pedersen op de bank gehouden.

Op het middenveld speelt Aursnes in de verdedigende rol en mogen Guus Til en Orkun Kökcü zich meer richten op het aanvallende gedeelte. De voorhoede bestaat uit de bekende namen Alireza Jahanbakhsh, Bryan Linssen en Luis Sinisterra. Zij zullen echter de hete adem van nieuwelingen Cyriel Dessers en Nelson voelen.

Opstelling Vitesse: Schubert; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bero, Ghobo, Tronstad; Openda, Darfalou

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen