Ajax met Tagliafico en Neres, Timber op bank bij Utrecht

3 oktober 2021, 13:30

Ajax begint vanmiddag (14.30 uur) met Nicolás Tagliafico en David Neres aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Dat betekent dat Daley Blind en Antony genoegen moeten nemen met een plekje op de reservebank. Quinten Timber zit op de bank bij Utrecht, terwijl zijn broer Jurriën wel start bij de thuisploeg.

Onder de lat is er opnieuw een basisplaats voor Remko Pasveer, die de nog altijd niet fitte Maarten Stekelenburg vervangt. Tagliafico speelt in de achterhoede op de plek van Blind, maar de overige verdedigers blijven hetzelfde. Naast Timber zijn er ook basisplaatsen voor Noussair Mazraoui en Lisandro Martínez.

Het middenveld wordt gevormd door Ryan Gravenberch, Edson Álvarez en Steven Berghuis. Davy Klaassen zit daarom andermaal op de bank. Voorin vervangt Neres zijn goede vriend Antony en verschijnen ook Dusan Tadic en Sébastien Haller aan de aftrap. Bij Utrecht krijgen Adam Maher, Joris van Overeem en Sander van de Streek de voorkeur boven Timber.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Álvarez, Berghuis; Neres, Haller, Tadic.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Van der Maarel, Janssen, Van der Hoorn, Warmerdam; Van Overeem, Maher, Van de Streek; Sylla, Douvikas, Ramselaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen