Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Stengs en Rosario duwen Bizot dieper in degradatiezorgen

Stengs en Rosario duwen Bizot dieper in degradatiezorgen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 oktober 2021 – OGC Nice heeft de aansluiting met de Franse top weten te behouden. In eigen huis was de subtopper met 2-1 te sterk voor het Stade Brest van Marco Bizot. OGC Nice steeg dankzij de overwinning naar de derde plaats in de Ligue 1. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain is met acht punten echter nu al fors.

Bij Nice hadden Calvin Stengs en Pablo Rosario een basisplaats. Zij zagen verdedigers Melvin Bard en Jean-Clair Todibo voor de 2-0 eindstand zorgen. Bij Nice ontbrak Justin Kluivert, die net als afgelopen week aan de kant stond met een blessure. Spits Kasper Dolberg zat op de bank. De Deense ex-Ajacied werd zaterdagavond niet gebruikt als invaller. Hij zag vanaf de bank dat Brest-aanvaller Franck Honorat in extremis nog scoorde, maar zijn treffer bleek alleen voor de statistieken.

Zonder Dolberg had Nice weinig problemen met Stade Brest, waar Marco Bizot opnieuw negentig minuten tussen de palen stond. De van AZ overgenomen sluitpost beleeft vooralsnog niet bepaald een succesvol verblijf in Frankrijk. Met Brest bezet hij momenteel de teleurstellende voorlaatste plaats in de Ligue 1. Brest heeft pas vier punten gescoord en kreeg al achttien goals om de oren.

Stengs en Rosario speelden uiteindelijk geen rol in de eenvoudige zege van Nice. Beide spelers zijn de laatste weken basisspeler. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd