Solskjaer verrast met Ronaldo en stelt V/d Beek weer teleur

2 oktober 2021, 12:49   Bijgewerkt: 2 oktober 2021, 15:26

Ole Gunnar Solskjaer heeft de opstelling van Manchester United voor de wedstrijd tegen Everton bekendgemaakt. De Noorse trainer voert ten opzichte van de ontmoeting met Villarreal in de Champions League (2-1) enkele wijzigingen door, maar houdt Donny van de Beek opnieuw op de bank. Naast de Nederlandse middenvelder zitten enkele grote sterren.

Van de Beek deelt de bank met onder meer Cristiano Ronaldo, Paul Pogba en Jadon Sancho. Solskjaer heeft zijn opstelling op vijf plekken gewijzigd. Naast Ronaldo, Pogba en Sancho zijn ook Diogo Dalot en Luke Shaw naar de bank verwezen. Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Fred, Edinson Cavani en Anthony Martial zijn nieuw in de basis.

Solskjaer liet zich in aanloop naar de wedstrijd tegen Everton uit over de situatie van Van de Beek, die midweeks een gefrustreerde indruk maakte toen hij erachter kwam dat hij weer geen speeltijd zou krijgen. "Ik heb te maken met groep vol internationals, die allemaal het verschil willen maken. Donny was klaar om tegen Villarreal in te vallen. Ik ben waarschijnlijk vaker dan wie dan ook binnen deze club invaller geweest. Daar ben ik niet altijd even blij mee geweest, maar het is de manager die de beslissingen neemt. Ik begrijp de frustratie. Iedere speler wil spelen. Die energie en vastberadenheid moeten de spelers ook aan mij laten zien. Dat geldt niet alleen voor Donny, maar voor alle spelers", zei hij.

"Als we samen succesvol willen zijn, hebben we positieve energie nodig. We kunnen geen mopperaars gebruiken, al heeft Donny zijn teamgenoten nooit op een negatieve manier beïnvloed. Zodra ik zie dat een speler het team negatief beïnvloed, dan verandert dat de zaak en zal ik waarschijnlijk strenger", besloot de trainer, die met met United de vierde plaats bezet in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen