Raiola verwent Boadu: "Ik bedoel: ik heb niet eens een jacht"

2 oktober 2021, 10:51

Myron Boadu leidt een luxueus leven sinds hij deze zomer de overstap maakte naar AS Monaco. De twintigjarige aanvaller huurt een peperduur appartement in de beroemde wijk Monte Carlo, terwijl zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een lidmaatschap bij de Yacht Club heeft geregeld. "Het zal wel. Ik bedoel: ik heb niet eens een jacht."

Boadu wordt in het prinsdom veel geholpen door Raiola, die eveneens woonachtig is in Monaco. Op dit moment huurt hij een elektrische boodschappenauto van de bekende belangenbehartiger. "Mijn Porsche staat bij de garage en Mino had nog een paar auto's staan. Ik zei: doe mij er maar eentje die mij van plek A naar plek B rijdt", aldus Boadu in De Telegraaf. "Het is hier oppassen met te hard rijden hè. Voordat ik het wist, had ik al een bekeuring te pakken. Echt: als je ergens te hard rijdt, staat de politie twee minuten later al naast je. Ik hou me nu keurig aan de snelheid, je mag bijna nergens harder dan 50 kilometer per uur."

Deze zomer koos Boadu ervoor om AZ in te ruilen voor Monaco. Voor zeventien miljoen euro maakte de aanvaller de overstap naar de Ligue 1. "Ik dacht: blijf ik nog een jaar om 20 goals te maken of ga ik mezelf uitdagen? Stap ik uit mijn comfortzone en ga ik naar Monaco om daar een grote speler proberen te worden? Ik denk dat ik deze stap nodig heb en koos voor het laatste", vertelt Boadu, die nog wacht op zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club.

Onlangs, toen Monaco het opnam tegen OGC Nice, was Boadu heel dicht bij zijn eerste goal in de Franse competitie. De aanvaller kwam oog in oog met de doelman van de tegenstander, maar kreeg de bal er niet. Vorig seizoen schoot Boadu in een soortgelijke situatie wel raak tegen RKC Waalwijk. "Kan je die goal nog herinneren? Zoals ik hem met links toen afmaakte, zó wilde ik het nu ook doen. Ik wachtte alleen net iets te lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen