ADO trotse periodewinnaar: "Schijt aan de hele wereld"

2 oktober 2021, 08:40

Terwijl de club zich op de rand van de afgrond bevindt, sleepte ADO Den Haag vrijdagavond de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie binnen. Ruud Brood kan zijn geluk niet op na het sportieve succes. Na afloop van de 2-6 zege op MVV werd er flink feest gevierd in de ADO-kleedkamer.

"De jongens gaan los. De muziek staat keihard aan en er wordt geschreeuwd om bier", beschrijft Brood voor de camera van Omroep West wat zich in de kleedkamer van zijn ploeg afspeelt. ADO bezette voorafgaand aan de laatste speelronde in de eerste periode de tweede plaats. Door de 4-1 nederlaag van Excelsior op bezoek bij NAC Breda ging de prijs naar de Hagenaren.

En dat terwijl het op de achtergrond kommer en kwel is bij ADO. In aanloop naar de wedstrijd in Maastricht kreeg de club te horen dat het definitief zes punten in mindering kreeg. "Ik ben trots en hartstikke blij voor de supporters die nu zo'n zware tijd doormaken. We begonnen de dag met 'min zes', maar zeiden ook tegen elkaar: schijt aan de hele wereld. We gaan voor de winst en de prijs."

ADO is door de puntenstraf niet de koploper in de Keuken Kampioen Divisie. De Hagenaren bevinden zich na negen speelrondes op de achtste plaats. FC Volendam gaat aan kop in de competitie, gevolgd door Jong AZ en FC Emmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen