Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volendam mag Almere-doelman bedanken, FC Emmen wint nipt

Volendam mag Almere-doelman bedanken, FC Emmen wint nipt

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 oktober 2021 – De Keuken Kampioen Divisie heeft een nieuwe koploper. FC Volendam neemt de eerste plaats in beslag na een 3-2 overwinning op Almere City FC. Die driepunter had de ploeg van Wim Jonk deels te danken aan een blunderende Michael Woud.

De Noord-Hollanders begonnen uitstekend aan de wedstrijd en kwamen dan ook verdiend op voorsprong via goalgetter Robert Mühren. De spits was het eindstation van een mooie aanval, maar zijn schot leek een makkelijke prooi voor de doelman van Almere. Dat leek het, want de sluitpost liet de bal door zijn handen glippen. Doordrukken lukte niet, de bezoekers verkochten de huid duur. Na een half uur spelen was het 1-1 door een kopbal van Maarten Pauwels bij een hoekschop.

Lees ook: Noodlijdend ADO pakt periodetitel met dank aan herboren NAC

Mühren nam zijn ploeg na rust weer bij de hand met een treffer, terwijl de van FC Twente gehuurde Thijs van Leeuwen daarvoor een grote kans voor Almere onbenut liet. Ongeveer twintig minuten voor tijd besliste invaller Martijn Kaars de wedstrijd met een simpele intikker. Mühren verzorgde bij deze treffer de assist. Daniel Breedijk bepaalde in blessuretijd nog de eindstand op 3-2 door raak te koppen, maar dat kwam te laat om Volendam nog aan het wankelen te brengen. 

FC Emmen - Jong FC Utrecht 1-0
Titelfavoriet FC Emmen pakte ook een driepunter. Het was de vierde overwinning op rij, maar makkelijk ging het niet tegen de beloftenploeg uit Utrecht. Emmen had het moeilijk tegen het defensieve blok dat Darije Kalezic had neergezet. Dat het doelpunt viel uit een corner, was dan ook geen verrassing. Kansen waren er namelijk amper. Op slag van rust koopte Miguel Araujo de bal tegen de touwen. Daardoor klimpt de ploeg van Dick Lukkien naar de derde plaats op de ranglijst.

Overige uitslagen:
FC Den Bosch - Telstar 0-1
Helmond Sport - Jong Ajax 3-1
Jong AZ - FC Dordrecht 2-1
Jong PSV - VVV 2-1
TOP OSS - De Graafschap 0-3
Roda JC - FC Eindhoven 2-0


Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd