Ajax slaat slag: Martínez verlengt contract

1 oktober 2021, 17:47   Bijgewerkt: 1 oktober 2021, 17:58

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lisandro Martínez over een vernieuwde verbintenis. Het betekent dat de Argentijn nu tot medio 2025 vastligt, waar het contract eerst twee jaar eerder afliep. De verdediger is de laatste maanden onomstreden bij Erik ten Hag en wordt nu dus beloond. 'Bad news for all attackers', luidt de duidelijke boodschap van de landskampioen op Twitter.

Ajax nam de verdediger in 2019 over voor circa zeven miljoen euro van Defensa y Justicia uit zijn vaderland. Waar de Argentijn in zijn eerste jaar indruk maakte als verdedigende middenvelder is hij nu onomstreden als centrale verdediger. Dat ging overigens niet vanzelf. Afgelopen seizoen moest hij vooral voor de winterstop genoegen nemen met een plaats op de reservebank, samen met Edson Álvarez. Het tweetal knokte zich in de ploeg en verdween er niet meer uit.

De centrale verdediger wordt nu beloond voor zijn bewezen diensten met het verbeterde contract, maar ook Ajax heeft er wat aan: nu de mandekker voor twee jaar extra vastligt, kunnen de Amsterdammers meer geld voor hem vragen bij een mogelijke transfer. Overigens komt de verlenging niet als een verrassing. Twee weken geleden liet zijn zaakwaarnemer aan De Telegraaf al weten dat 'ze er op hoofdlijnen uitwaren'. "Lisandro is nog niet klaar bij Ajax", aldus de spelersagent destijds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen