Bryan Roy haalt uit: 'Rutte kan taakstraf in zijn naad douwen'

1 oktober 2021, 09:09

Bryan Roy heeft opnieuw voor verrassing gezorgd op Twitter. De voormalig aanvaller van Ajax en huidig complotdenker kreeg tachtig uur taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar, nadat hij in april tweette dat minister-president Mark Rutte een 'headshot' zou krijgen. Hij lijkt zich weinig aan te trekken van zijn straf.

'Mark kan die hele taakstraf in zijn naad douwen', luidt de reactie van Roy op Twitter. De voormalig Oranje-international stond donderdag terecht voor het bedreigen van Rutte, maar was zelf niet aanwezig tijdens de rechtszitting. Roy besloot ook geen advocaat te sturen. Roy leek Twitter te hebben verlaten, maar keerde al na een dag terug op het medium.

Volgens het Algemeen Dagblad zou Roy tijdens een politieverhoor geen berouw hebben getoond. Hij is van mening dat Rutte een straf verdient en zelfs geëxecuteerd dient te worden. Complotdenker Roy vindt dat Rutte medeverantwoordelijk is voor kinderhandel. Het coronavirus zou zijn ingezet om de wereldbevolking naar vijf miljoen mensen te brengen. 

De voormalig aanvaller van onder meer Ajax en Nottingham Forest moet bij het weigeren van zijn taakstraf vrezen voor de cel. Iedere twee uur taakstraf die hij niet voltooid, worden omgezet in één dag gevangenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen