Eén wijziging bij Vitesse; Sulemana op de bank bij Rennes

30 september 2021, 20:02

De opstelling van Vitesse voor de ontmoeting met Stade Rennais in de Conference League is bekend. Thomas Letsch voert ten opzichte van het gelijkspel tegen Fortuna Sittard (1-1) van afgelopen zaterdag één wijziging door. De wedstrijd in de GelreDome gaat om 21.00 uur van start.

Loïs Openda begon tegen Fortuna Sittard nog vanaf de bank, maar heeft tegen Stade Rennais wel een basisplaats. De van Club Brugge gehuurde aanvaller vormt de voorhoede met Nikolai Baden Frederiksen en Yann Gboho. Laatstgenoemde aanvaller speelt vanavond tegen zijn werkgever: Vitesse huurt Gboho tot het einde van het seizoen van Rennes.

Op doel kiest Letsch wederom voor Markus Schubert. Vermoedelijk vormen Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer en Jacob Rasmussen de driemansdefensie, terwijl Eli Dasa en Maximilian Wittek de flanken zulle bestrijken. Matus Bero en Sondre Tronstad zijn de controleurs op het middenveld. De deze week verbannen Oussama Tannane maakt geen deel uit van de westrijdselectie.

Bij Stade Rennes is er geen basisplaats voor Kamaldeen Sulemana, die deze zomer nog dicht bij een overgang naar Ajax was. De buitenspeler wordt waarschijnlijk gespaard met het oog op de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain van komend weekend.

Vitesse boekte in de eerste groepswedstrijd in de Conference League een 0-2 zege op NS Mura. Rennes speelde gelijk tegen Tottenham Hotspur (2-2).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen