Dit is de opstelling van PSV tegen Sturm Graz

30 september 2021, 17:28   Bijgewerkt: 30 september 2021, 17:36

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen Sturm Graz in de Europa League bekendgemaakt. De Duitse oefenmeester houdt vast aan de namen die afgelopen zaterdag in de verloren wedstrijd met Willem II (2-1) startten.

Joël Drommel verdedigt het doel van PSV in Oostenrijk. De verdediging wordt gevormd door Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max. Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré zijn het controlende duo op het middenveld. De aanvallende impulsen moeten komen van Ritsu Doan, Mario Götze, Cody Gakpo en Eran Zahavi. Afwezig bij PSV zijn Davy Pröpper en Noni Madueke, die in Eindhoven zijn achtergebleven.

PSV speelt vanavond vanaf 18.45 uur zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Twee weken geleden speelde de ploeg van Schmidt voor eigen publiek met 2-2 gelijk tegen Real Sociedad. Sturm Graz is, op papier, de zwakste tegenstander van PSV in Groep B. De Eindhovenaren treffen in de groepsfase ook AS Monaco, dat in de eerste wedstrijd met 1-0 won van de Oostenrijkse club.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Doan, Götze, Gakpo; Zahavi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen