De tien meest genoemde opvolgers van Koeman bij FC Barcelona

30 september 2021, 17:24   Bijgewerkt: 28 oktober 2021, 08:15

FC Barcelona moet na het ontslag van Ronald Koeman definitief op zoek naar een nieuwe trainer. Hoewel Xavi by far de beste papieren heeft, wordt er al veel langer gespeculeerd over de trainerspositie in Catalonië. Diverse namen hebben de revue gepasseerd in de afgelopen weken. FCUpdate.nl zet de meestgenoemde namen in de afgelopen periode op een rijtje.

[photo,127137,left,]

1. Xavi: de absolute topfavoriet en hij heeft een Barça-clausule in zijn contract bij Al-Sadd. (Diverse media)

[photo,137102,left,]

2. Roberto Martínez: heeft eveneens een clausule bij België en zou staan te popelen voor Catalonië, ondanks dat hij de geruchten recent ontkende. (SPORT)

[photo,136107,left,]

3. Andrea Pirlo: de verrassing van de kandidaten bij FC Barcelona, oogappeltje van Laporta, maar heeft wel weinig ervaring. (Catalunya Radio)

[photo,138546,left,]

4. Marcelo Gallardo: de dark horse van de kandidaten, maar de coach maakte een geweldige indruk bij River Plate en zou eerder al gesproken hebben met de clubleiding in Catalonië. (RAC1)

[photo,126943,left,]

5. Jordi Cruijff: met zijn achternaam kan hij het bij FC Barcelona alleen maar goed doen. (Gerard Romero)

[photo,138547,left,]

6. Oscar Garcia: de huidige oefenmeester van Stade Reims maakte een goede indruk bij het O19-team van FC Barcelona én vorig seizoen met Celta de Vigo. (RMC Sport)

Lees ook: 'Koeman krijgt astronomisch bedrag mee na ontslag bij Barça'

[photo,131832,left,]

7. Joachim Löw: de man die Duitsland aan de wereldtitel hielp, heeft Laporta ook nog altijd op zijn schaduwlijstjes staan. (El Mundo Deportivo)

[photo,138054,left,]

8. Erik ten Hag: wilde er zelf nog niets van weten, maar hij staat er Europees uitstekend op en wordt niet alleen in Manchester als serieuze optie gezien. (Gerard Romero)

[photo,136325,left,]

9. Antonio Conte: FC Barcelona kan hem vermoedelijk niet betalen, maar deze kampioenenmaker is wel clubloos. Hij zou echter niet tussentijds in willen stappen. (Fabrizio Romano)

[photo,96357,left,]

10. Javier García Pimienta/Sergi Barjuan: coachte vrijwel alle jeugdteams van de Catalaanse grootmacht, waaronder het B-team, waar hij deze zomer vertrok. Staat er uitstekend op bij Laporta ondanks zijn abrupte vertrek deze zomer. Zijn opvolger Barjuan wordt vooral gezien als optie op interim-basis. (AS)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen