Waarschuwing voor Vitesse: "Rennes met mes tussen de tanden"

30 september 2021, 11:35   Bijgewerkt: 30 september 2021, 11:41

Mitchell van Bergen weet dat zijn oude club Vitesse het vanavond bijzonder lastig kan krijgen tegen Stade Rennes. De Nederlandse aanvaller staat inmiddels onder contract bij het Franse Stade Reims en kent de tegenstander van de Arnhemmers. Van Bergen speelde namelijk al tegen de opponent van Vitesse.

"We wonnen met 2-0. In Rennes", vertelt Van Bergen in een interview met De Gelderlander. "Maar het was niet makkelijk. Het was een gevecht. Rennes heeft voorin handige, snelle spelers lopen. Het team is goed georganiseerd, met kracht achterin. Dat is wel typisch Frans, zo ver als ik het tot dusver kan beoordelen. Het niveau is een stuk hoger dan de Eredivisie. De intensiteit van de wedstrijden ligt hoog."

Van Bergen speelde tussen 2015 en 2018 in de hoofdmacht van Vitesse en verwacht een pittige avond voor de ploeg van trainer Thomas Letsch. "Vitesse wacht een zware klus, maar is zeker niet kansloos. Rennes speelt zogezegd met het mes tussen de tanden. Maar Vitesse heeft ook gewoon een goede selectie. De kunst is om uit de duels te blijven met een fysiek sterke tegenstander. Je moet slim zijn. Vitesse is tot dusver wisselvallig. Nu moet iedereen in beste doen zijn."

De 22-jarige Ossenaar ruilde sc Heerenveen deze zomer in voor Reims en laat zich direct gelden in de Ligue 1. "Ik ben hier in vliegende vaart begonnen. Ook wel lekker. Ik sta meteen in de basis. Dat geeft vertrouwen. Je telkens moeten bewijzen in korte invalbeurten om dan een basisplek te verwerven, is toch lastiger. De start bij Reims bevalt mij zeer goed. Voor mij is dit top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen