'Laporta sprak selectie Barcelona toe zonder Koeman'

30 september 2021, 13:58

De dagen van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona lijken geteld. Na het debacle op bezoek bij Benfica meldde voorzitter Joan Laporta zich namelijk in de kleedkamer van de Catalanen. Daar sprak hij de spelers van Barcelona toe, terwijl de oefenmeester zelf bezig was met de aanwezige pers.

Volgens het Spaanse medium AS kwam Laporta met een opbeurende speech richting de spelers. Daarin sprak hij onder meer over het feit dat hij plannen heeft om het tij te keren in Camp Nou. Opvallend is echter dat hij de naam van Koeman niet noemde in zijn toespraak. De trainer was zelf niet aanwezig omdat hij na de nederlaag de pers te woord moest staan.

Het lijkt er echter niet op dat Koeman snel zijn spullen moet pakken. Volgens meerdere media in Spanje moet er namelijk eerst overleg plaatsvinden tussen de bestuursleden van de club. Die bijeenkomst zal vandaag (donderdag) plaatsvinden. Aanstaande zaterdag zal Koeman nog gewoon trainer zijn als Barcelona tegen Atlético Madrid. Hij zit overigens niet op de bank vanwege een schorsing.

Barcelona ging woensdagavond pijnlijk met 3-0 onderuit op bezoek bij Benfica en staat na twee wedstrijden stijf onderaan in groep E van de Champions League. Eerder werd ook al in het eigen Camp Nou met 0-3 verloren van Bayern München. In de competitie bezet Barcelona na zes duels de zesde plek met twaalf punten. Er werd nog niet verloren door de ploeg van Koeman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen