Kuijt reageert sportief op sneer van trainer FC Sheriff

29 september 2021, 21:05

Dirk Kuijt heeft gereageerd op de sneer die Yuriy Vernydub dinsdagavond op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen Real Madrid en FC Sheriff (1-2) aan hem uitdeelde. De trainer van de Moldavische stuntclub kon het niet laten om de voormalig aanvaller terug te pakken op zijn uitspraken van enkele weken geleden.

Kuijt zei een tijdje terug dat Sheriff niks te zoeken had in de Champions League. De kampioen van Moldavië won vervolgens de eerste wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (2-0) en verraste dinsdag vriend en vijand door Real Madrid in Estadio Santiago Bernabéu te verslaan (1-2). "Die geweldige Dirk Kuijt zei dat er voor ons weinig te zoeken was in de Champions League. Ik ben heel blij dat we hem vanavond hebben verrast", zei de trainer na afloop.

Bij RTL 7 nuanceert Kuijt woensdagavond zijn uitspraken van enkele weken geleden. "Het is niet zo dat ik iets tegen Sheriff heb. Ik geniet ervan dat zij zo goed presteren. Zij hebben de voorrondes moeten doorlopen en winnen nu twee wedstrijden op rij. Dat is het mooie van sport: dat er eens in de zoveel jaren een team waarvan je niet verwacht boven zichzelf uitstijgt", begint hij.

Dat Vernydub naar hem heeft gesneerd, raakt Kuijt niet. "Ik hoop dat ik een extra motivator ben. Het is in ieder geval fijn dat de dingen die ik zeg er nog toe doen, zelfs in Moldavië", aldus Kuijt, die de woorden van de Sheriff-trainer sportief opvat. "Succes Sheriff, ik ga jullie volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen