Blessuregolf Heerenveen: drie spelers uit de roulatie

29 september 2021, 14:36

SC Heerenveen moet het de komende weken stellen zonder Erwin Mulder. De doelman van de Friezen raakte afgelopen zondag tegen FC Twente geblesseerd aan zijn hand en werd in de rust vervangen door Xavier Mous. Mulder moet de komende weken metoekijken. Mulder wordt deze week geopereerd.

Niet alleen Mulder zit in de ziekenboeg. Ook Siem de Jong en toptalent Filip Stevanovic, die wordt gehuurd van Manchester City, zijn voorlopig niet inzetbaar. De Jong raakte tegen FC Twente al na een halfuur geblesseerd aan zijn kuit, terwijl Stevanovic met een enkelkwetsuur kampt. Voor de start van de interlandbreak speelt Heerenveen nog tegen PEC Zwolle, maar het trio is er dan sowieso niet bij. Ook Pawe? Bochniewicz is voorlopig nog niet inzetbaar. Mogelijk is Rodney Kongolo tegen die tijd hersteld van een ziekte.

Nadat Mulder en De Jong naar de kant moesten worden gehaald, kon SC Heerenveen de achterstand tegen FC Twente niet meer boven komen. Mede door een eigen goal van Sven van Beek stonden de Friezen na ruim een uur spelen op een 0-3 achterstand, maar Heerenveen knokte zich uiteindelijk knap terug naar een 2-3 nederlaag.

SC Heerenveen begon sterk aan het seizoen en stond zelfs even in de top van de Eredivisie. De laatste weken gaat het echter een stuk minder. De Friese formatie verloor de laatste twee duels en is gezakt naar de achtste plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen