Coach Sheriff haalt uit naar Dirk Kuyt na zege

29 september 2021, 14:30

FC Sheriff heeft dinsdagavond historie geschreven door op bezoek in Santiago Bernabéu met 1-2 te winnen van Real Madrid. Het Moldavische kleine duimpje zorgde daarmee voor een van de grootste verrassingen ooit in de Champions League. Het was reden voor coach Yuriy Vernydub om terug te blikken op een uitspraak van Dirk Kuyt.

De voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord en Liverpool was vorige maand nog zeer kritisch op FC Sheriff, dat zich via de play-offs tegen Dinamo Zagreb plaatste voor de groepsfase van het miljardenbal. Kuyt constateerde dat Sheriff weinig te zoeken had in de topcompetitie en verwachtte dat het al snel einde verhaal zou zijn voor de club.

"Die geweldige Dirk Kuyt zei dat er voor ons weinig te zoeken was in de Champions League", zei Vernydub na afloop op de persconferentie. "Ik ben heel blij dat we hem vanavond hebben verrast. Natuurlijk is er met vier wedstrijden nog een lange weg te gaan voor ons, we zullen zien waar we over vier wedstrijden staan. Maar we zijn dolblij met dit resultaat."

Sheriff won de eerste wedstrijd van de groepsfase ook al. Destijds was Shakhtar Donetsk de tegenstander. Door de tweede overwinning op rij bezet de Moldavische topclub de koppositie in de poulefase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen