PSV zonder Madueke en Pröpper naar Oostenrijk

29 september 2021, 11:44

PSV moet het in de tweede groepswedstrijd van de Champions League stellen zonder twee sterkhouders. Davy Pröpper en Noni Madueke missen de ontmoeting met het Oostenrijkse Sturm Graz wegens blessures. Madueke is nog niet geheel hersteld van een blessure die hij opliep tegen Go Ahead Eagles, waardoor hij zich moet focussen op de wedstrijd van komend weekend.

Dat maakt de club bekend op de eigen kanalen. Vooral het ontbreken van Madueke is een flinke aderlating voor de Eindhovenaren. De negentienjarige Engelsman was dit seizoen al goed voor zes doelpunten in alle competities. Hij speelde zich daarmee in de kijker van de internationale top, die uiteindelijk naast zijn komst greep. PSV besloot de aanvaller niet te laten vertrekken.

Armindo Bruma lijkt daardoor te mogen hopen op een basisplaats. De afwezigheid van Pröpper lijkt beter op te vangen. Omdat Roger Schmidt weer een beroep kan doen op de herstelde Ibrahim Sangaré, moet hij harde keuzes maken. De laatste weken koos hij voor een middenveld met Olivier Boscagli en Marco van Ginkel, waardoor Armando Obispo vaste waarde was in het centrum.

Volledige selectie: Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Zahavi, Van Ginkel, Vinícius, Gakpo, Guti, Drommel, Mauro Junior, Boscagli, Bruma, Delanghe, Doan, Götze, Mwene, Thomas, Max, Vertessen, Mvogo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen