Matchwinner Malen dolgelukkig: "Hier leef je voor"

29 september 2021, 07:55

Donyell Malen is van de hatelijke 'nul' af. De van PSV overgenomen spits tekende in de Champions League tegen Sporting Portugal voor zijn eerste treffer als speler van Borussia Dortmund. Het was meteen de beslissende: zijn doelpunt leverde de Duitse club de drie punten op (1-0). Na afloop was Malen dolblij.

Kort voor rust bleef Malen, die in de punt van de aanval Erling Haaland verving, oog in oog met de keeper kalm. Met een schot in de verre hoek verschalkte hij de keeper. "Dit is waarvoor je leeft als spits", zei hij na afloop tegen Amazon Prime. "Ik kan niet gelukkiger zijn, want je eerste doelpunt voor een club is altijd belangrijk. Ik ben heel blij dat ik het team heb kunnen helpen."

Malen, die door de UEFA werd verkozen tot man van de wedstrijd, weet dat zijn ploeg de punten hard nodig heeft. "Dit is een heel belangrijke overwinning." Door de zege blijft Borussia Dortmund namelijk in het spoor van Ajax. De Amsterdammers hebben het betere doelsaldo, maar beide ploegen hebben voorlopig evenveel punten gescoord.

De 22-jarige aanvaller kwam al tot tien optredens in het shirt van Borussia Dortmund, maar moest tot dinsdagavond wachten op zijn eerste treffer. Ook qua assists was hij nog niet van waarde geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen