Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Besiktas in de CL

28 september 2021, 07:35   Bijgewerkt: 28 september 2021, 08:46

Ajax-trainer Erik ten Hag laat de opstelling van de Amsterdammers voor het duel met Besiktas dinsdagavond in de Champions League vermoedelijk ongewijzigd. Dat betekent dat Davy Klaassen na zijn blessure het kind van de rekening lijkt te worden en Steven Berghuis opnieuw als nummer tien start.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad in elk geval over de vermoedelijke opstelling van Ajax. De grootste vraagtekens zitten voorin, waar Ten Hag zal moeten kiezen tussen Klaassen, Berghuis en Antony. Laatstgenoemde lijkt vanaf rechts na de uitstekende laatste weken wel zeker te zijn van zijn plaats, waardoor de keuze tussen Klaassen en Berghuis zal gaan. Mede vanwege het blessureleed van de eerstgenoemde, wordt Berghuis aan de aftrap verwacht.

Verder zijn er geen verrassingen in het elftal van Ten Hag, die kiest voor Remko Pasveer in het doel en de inmiddels vertrouwde achterhoede met Jurriën Timber en Lisandro Martínez centraal achterin. Daley Blind houdt Nicolas Tagliafico wederom op de bank als linksback, terwijl de in een uitstekende vorm verkerende Noussair Mazraoui op rechts begint.

Op het middenveld staan naast Berghuis waarschijnlijk ook Edson Alvarez en Ryan Gravenberch, terwijl de voorhoede uit Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic bestaat. De aanvoerder van Ajax zou ook als diepe spits kunnen fungeren, maar Ten Hag lijkt opnieuw voor Haller te kiezen. Tegen Sporting Portugal scoorde de sterke spits liefst viermaal.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic.

Vermoedelijke opstelling Besiktas: Destanoglu; Yilmaz, N'Sakala, Saatci, Rosier; Karaman, Ozyakup, De Souza; Ucar, Tore, Batshuayi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen