Premier League lonkt voor peperdure Matthijs de Ligt

27 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 26 september 2021, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 september.

Van Hanegem hard: "PSV heeft er een totale bende van gemaakt"

Willem van Hanegem is keihard in zijn oordeel over de huidige situatie bij PSV. De Eindhovenaren beleefden een dramatische week: Feyenoord (0-4) en Willem II (2-1) trakteerden de Eindhovenaren op een gevoelige nederlaag, terwijl tegen Go Ahead Eagles een nipte zege mocht worden genoteerd.

Luuk de Jong geniet van eerste goal: "Een heel speciaal gevoel"

Luuk de Jong heeft zijn eerste doelpunt in het shirt van FC Barcelona gemaakt. De 31-jarige aanvaller kreeg van invalcoach Alfred Schreuder zondag een basisplaats tegen Levante en betaalde dat vertrouwen uit met een treffer. Op aangeven van Sergino Dest tikte de voormalig spits van PSV en Sevilla de 2-0 op het scorebord.

'Topclub wil De Ligt duurste verdediger ooit maken'

Matthijs de Ligt kan komende zomer mogelijk aan de slag bij een nieuwe werkgever. De 22-jarige centrumverdediger pendelt bij Juventus tussen de bank en de basis, waardoor Engelse topclubs hun kans schoon zien om te profiteren. Onder meer Chelsea is al langer in de markt voor de verdediger.

Dit deden de opponenten van Ajax, AZ, PSV, Feyenoord en Vitesse

Voor Ajax, Feyenoord en AZ was het een fijne Eredivisie-speelronde voorafgaand aan de midweekse wedstrijden, waarin de Nederlandse clubs weer actief zijn in de Champions, Europa en Conference League. Hoe deden de opponenten het van de Nederlandse clubs? FCUpdate.nl zet de resultaten op een rijtje.

Gravenberch afgemaakt: "Een verkeerde uitspraak"

Marco van Basten vindt dat Ryan Gravenberch nog veel moet verbeteren. De negentienjarige middenvelder bekende na afloop van het duel met Fortuna Sittard dat hij soms moeite heeft om gefocust te blijven. Daarmee raakte hij bij voormalig topspits Marco van Basten een gevoelige snaar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen