Luuk de Jong geniet van eerste goal: "Een heel speciaal gevoel"

26 september 2021, 23:27   Bijgewerkt: 26 september 2021, 23:33

Luuk de Jong heeft zijn eerste doelpunt in het shirt van FC Barcelona gemaakt. De 31-jarige aanvaller kreeg van invalcoach Alfred Schreuder zondag een basisplaats tegen Levante en betaalde dat vertrouwen uit met een treffer. Op aangeven van Sergino Dest tikte de voormalig spits van PSV en Sevilla de 2-0 op het scorebord.

Na afloop was De Jong trots op zichzelf. "Dit geeft me een heel speciaal gevoel", citeerde Mundo Deportivo de aanvalsleider. "Het was een prachtige voorzet van Sergino, we hebben een goede band. Ook van alle andere spelers voel ik veel vertrouwen. Ik merk dat ik een goede klik heb met veel spelers. Met Sergino kan ik ook nog eens Nederlands praten."

Lees ook: Hoofdrol voor Nederlanders: Barça maakt einde aan magere serie

Nadat Memphis Depay al vroeg de score opende vanaf elf meter, mocht De Jong de voorsprong verdubbelen. "Daardoor verloren zij een beetje de hoop op een resultaat", constateerde De Jong, die tevreden was over het spel van zijn nieuwe werkgever. "We hebben gedomineerd en veel kansen gecreëerd. Het was een goede wedstrijd."

FC Barcelona mocht zich na drie wedstrijden eindelijk weer eens winnaar noemen. Komende woensdag hopen de Catalanen die lijn door te trekken, door in de Champions League het Portugese Benfica te verslaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen