Slecht nieuws Wijnaldum: concurrent absolute PSG-uitblinker

26 september 2021, 11:31   Bijgewerkt: 26 september 2021, 11:36

Paris Saint-Germain staat na acht wedstrijden op 24 punten en is nog foutloos in de Ligue 1. Groots is het in de Franse competitie eigenlijk nog geenszins en ook zaterdagavond gaven de grote sterren weer niet echt thuis. En uitgerekend de man die Georginio Wijnaldum kwam vervangen, Idrissa Gueye, scoorde het hoogste cijfer in de sterrenformatie van Mauricio Pochettino.

De middenvelder kreeg van het gerenommeerde L'Équipe namelijk een '8' voor zijn optreden tegen Montepellier HSC, tegen wie hij de score na een kwartier fantastisch opende. Het duel werd pas vlak voor tijd beslist door een treffer van Julian Draxler, op aangeven van Neymar. De Braziliaan kreeg slechts een vier voor zijn optreden, hetzelfde cijfer als Kylian Mbappé kreeg voor zijn spel.

Voor Wijnaldum is het goede spel van de middenvelders, ook Ander Herrera kreeg namelijk een goede beoordeling, slecht nieuws. Franse media oordeelden dat het blok op het middenveld met Gueye en Herrera uitstekend stond. 'Gezien de slechte vorm van Wijnaldum en blessure van Marco Verratti hoeft er weinig veranderd te worden. Herrera solliciteert nu meer dan voorgaande seizoenen naar een basisplaats. Ook Gueye speelde zoals we hem de laatste maanden niet hebben zien doen', schreef de site VIPSG. 'Verratti en Wijnaldum zullen extra hard moeten werken om Gueye en Herrera uit de basiself te spelen.' 

Lees ookMessi nog even langs de kant

Herrera en Presnel Kimpembe kregen met een zeven ook een royale voldoende, maar verder vielen de cijfers mee: Keylor Navas 6, Hakimi 6, Marquinhos 6, Diallo 5, Paredes 4 en Di Maria kreeg ook een vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen